Näin löydät

Sokeva-halli sijaitsee Korsossa osoitteessa Tavitie 1, 01450 Vantaa  (tai Urpiaisentie 34)

Julkisilla –  juna on helppo (K ja N)  ja linja-autolla pääsee myös Korson keskustaan aseman tuntumaan. Juna-asemalta (Korso) on matkaa Sokeva-hallille noin 750 metriä.

Kartta : http://www.fonecta.fi/s/sZi    asema on keskellä kartan alalaidassa.

Reitti 1 : Korson asema – radanviertä kävelytietä Kalmuurinkäytävälle asti – jonka päästä  alkaa Tavitie

Saapuessasi Helsingin suunnasta -kulje radan vasenta puolta. (suunta pohjoinen eli Keravan suuntaan) Aivan radan vieressä on kävelytie – kulje alikululle  ja siitä vasemmalle koirapuiston ohitse ja Sokeva talo on edessä oikealla tien toisella puolella.

Reitti 2 : Korson asema – Peltomyyränkuja – Urpiaisentie – Tavitie

Vaihtoehtoisesti voit lähteä asemalta (pohjoispäädystä) vasemalle, P-talon vierestä kiertoliittymältä oikealle kävelytietä mäkeä ylös (valitse kuitenkin vasen puoli)Urpiaisentietä  ST-1 suuntaan – jatka mäki ylös ja mäki alas ja Sokeva-talo jää sinun vasemmalle puolelle. Molemmat reitit on yhtä nopeat.

Autolla – näppäile osoite navigaattoriin :)  – se tuo perille – useimmiten.

Lahdentie tai Tuusulantie liittymät Korso/Sipoo – kohti Korson keskustaa ja suunta kohti Keravaa. Kulomäentieltä (tie 152 – jolla on myös aktiivista nopeudenvalvontaa) Korson keskustan läpi radanvartta kohti pohjoista. Huomio 40 nopeusrajoitus Korson läpi ajettaessa.

Sisäänkäynti löytyy talon vasemmasta päädystä Tavitien puolelta. Lastauslaiturilta ei käyntiä. Ajoportti löytyy Urpiaisentien puolelta . Pihalla on hyvät parkkitilat.